מתכונים בריאים לילדים ב 10 דקות

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px” padding_left=”0px” padding_right=”0px” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][content_boxes settings_lvl=”child” layout=”icon-with-title” columns=”4″ icon_align=”left” title_size=”” title_color=”” body_color=”” backgroundcolor=”” icon_circle=”” icon_circle_radius=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” circlebordersize=”” outercirclebordercolor=”” outercirclebordersize=”” icon_size=”” icon_hover_type=”” hover_accent_color=”” link_type=”” link_area=”” linktarget=”” animation_delay=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”0.1″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””][content_box title=”תבשיל עדשים אדומים ובטטה” icon=”” backgroundcolor=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” circlebordersize=”” outercirclebordercolor=”” outercirclebordersize=”” iconrotate=”” iconspin=”no” image=”” image_width=”35″ image_height=”35″ link=”” linktext=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″]

מצרכים:
1 בצל בינוני
שמן זית לפי הצורך
1 כוס עדשים כתומים
3 כוסות מים
1 בטטה בינונית
1 תפוח אדמה בינוני
4 שיני שום או 2 כפיות אבקת שום
4 כפות תרכיז עגבניות
1 כף אבקת מרק ירקות טבעית

אופן הכנה:
1. מטגנים בסיר בצל בשמן זית עד להשחמה
2. מוסיפים כוס עדשים לבצל ומטגנים יחד קצרות
3. מרתיחים 3 כוסות מים ושופכים לסיר
4. קולפים את הבטטה ותפוח האדמה, חותכים לריבועים קטנים ומוסיפים לסיר
5. מתבלים עם שיני השום, תרכיז העגבניות ואבקת המרק
6. משאירים על האש עד שתפוחי האדמה מתבשלים

* אם המים נגמרים, ניתן להוסיף מים לפי הצורך

[/content_box][content_box title=”וופל בלגי בריא וטעים” icon=”” backgroundcolor=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” circlebordersize=”” outercirclebordercolor=”” outercirclebordersize=”” iconrotate=”” iconspin=”no” image=”” image_width=”35″ image_height=”35″ link=”” linktext=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″]

מצרכים (ל 8 וופלים בינוניים) :
1 ביצה
1 כוס קמח מלא
1 כפית אבקת אפיה
חצי כפית קינמון
שלושת רבעי כוס חלב שיבולת שועל או חלב סויה או חלב רגיל
שלושת רבעי כוס מים
רבע כוס שמן חמניות
1 תפוח
רבע כוס סילאן

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל הרכיבים היבשים בקערה אחת.
2. מגרדים את התפוח במגרדת ומוסיפים לרכיבים היבשים.
3. בקערה נוספת מערבבים את שאר הרכיבים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
4. מוסיפים את הבלילה לתוך התערובת היבשה ומערבבים (רצוי במיקסר) עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5. לא לערבב יותר מדי, אחרת הוופלים יצאו קשים ולא אווריריים.
6. מכינים את הוופלים בעזרת המכשיר להכנת וופלים.
7. בתיאבון (:

[/content_box][content_box title=”מאפינס מ3 מצרכים בלבד” icon=”” backgroundcolor=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” circlebordersize=”” outercirclebordercolor=”” outercirclebordersize=”” iconrotate=”” iconspin=”no” image=”” image_width=”35″ image_height=”35″ link=”” linktext=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″]

מצרכים (ל 8 מאפינס בינוניים) :
1-2 בננות בשלות מאוד
1 כוס קווארק
2 כפות חלב שקדים או כל חלב אחר
לשדרוג ניתן להוסיף קינמון/אגוזים/חמוציות/פירות יבשים וכו׳

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל250 מעלות.
2. טוחנים את כל המצרכים ביחד במיקסר או במערבל מזון.
עד שהקווארק ושאר המוצרים טחונים לחלוטין.
3. מכניסים את הבלילה לתבנית מאפינס או למכונת מאפינס
3. מנמיכים את חום התנור ל200 מעלות ומכניסים את המאפינס לתנור.
ובתאבון

[/content_box][content_box title=”רוטב לפסטה עם טונה” icon=”” backgroundcolor=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” circlebordersize=”” outercirclebordercolor=”” outercirclebordersize=”” iconrotate=”” iconspin=”no” image=”” image_width=”35″ image_height=”35″ link=”” linktext=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″]

מצרכים:
שמן זית לפי הצורך
1 בצל קטן
3 שיני שום כתושות
5-6 עגבניות גדולות או חצי קופסת עגבניות מרוסקות
חצי קופסת טונה
כף גדושה רסק עגבניות
כף פפריקה
חצי כפית מלח

אופן ההכנה:
1. מטגנים בסיר בצל בשמן זית עד להשחמה
2. מוסיפים את השום ומערבבים קלות
3. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומבשלים כ6-7 דקות

[/content_box][content_box title=”תבשיל רצועות חזה עוף וקארי” icon=”” backgroundcolor=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” circlebordersize=”” outercirclebordercolor=”” outercirclebordersize=”” iconrotate=”” iconspin=”no” image=”” image_width=”35″ image_height=”35″ link=”” linktext=”” linktarget=”_self” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=””]

מצרכים:
1 בצל בינוני
שמן זית לפי הצורך
4 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
2 כוסות מים
פרחי כרובית
2 שיני שום
1 קולורבי
1 פלפל חריף לקצוץ ללא גרעינים

חצי פחית חלב קוקוס
תבלינים: 1 כפית כמון, 1 כף אבקת קארי, 1 כפית הל, מלח לפי הצורך, ניתן להוסיף מעט פפריקה

אופן הכנה:
1. מטגנים בסוטאז׳ בצל בשמן עד להשחמה
2. מוסיפים את הירקות החתוכים
3. בקערית מכינים את תערובת התבלינים ומערבבים היטב עם שמן
4.מוסיפים את התבלינים לסוטאז׳
5. לאחר 2 דקות מוסיפים 2 כוסות מים
6. משאירים על האש כ10-15 דקות

7. מוסיפים את רצועות חזה העוף ואת חלב הקוקוס, מערבבים מדי פעם עד שמוכן (10 דק׳ לערך)

[/content_box][/content_boxes][/fullwidth]
דילוג לתוכן